Nume administrator: Valeriu Beregoi.
Adresa: bd. Ștefan cel Mare, 202, Chisinau, Republica Moldova.
Telefon:  (+373 22) 926801 / (+373 22) 926802.
Email:  sales@vivamed-int.com

Compania „IM Vivamed INTERNATIONAL” SRL este furnizorul de echipamente medicale, consumabile, mobilier medical și reactivi de diagnostic pentru instituțiile medicale, cosmetice și îngrijire a sănătății din Republica Moldova. De asemenea, compania efectuează lucrări de instalare, punere in funcțiune și reparație a echipamentelor medicale.

Este distribuitorul oficial al producătorilor mondiali, cum ar fi : Siemens, Agfa, SMI, DIALAB, Aloka, Top Glove, Plumb Ei bine, West Medica si altele. Toate produsele companiei sunt însoțite de certificate de conformitate, pașapoarte și alte documente necesare.

Timp de mai mulți ani, compania Vivamed ia parte la achizițiile publice, furnizând produse medicale instituțiilor medico-sanitare din Moldova. De asemenea, aceasta oferă clienților săi, un sistem flexibil de reduceri, metode convenabile de livrare, amânări la plată și abordarea individuală a fiecărui client.

Pe lingă extinderea gamei de produse oferite,  prioritățile companiei  sunt prețuri mici și servicii rapide pentru clienții noștri. Această politică a creat imaginea unei companii care își respectă angajamentele de și se bucură de un grad înalt de încredere în afaceri.